Прашања?   +389 70 249 457

Archive for the Uncategorized Category

Вредна донација на фирмата „Милкуз“ за социјално загрозените, училиштата и градинките

Охридската фирма „Милкуз“ е меѓу првите охридски фирми кои ја покажа својата општествена одговорност и позитивно одговори на повикот на министерството за труд и социјални работи за помош на социјално загрозените семејства во рамки на проектот „ Топол дом“. Фирмата „ Милкуз“ донира десет грејни тела од

Read more

ЗА НАС

„Милкуз” е фирма која пред себе има визија, а тоа е да стане национална водечка фирма која на своите потрошувачи ќе им понуди загарантиран квалитет, намалена потрошувачка и удобен и пријатен амбиент во нивниот дом со користење на нашите производи. „Милкуз” опстојува веќе 24 години и е

Read more

КОНТАКТ

mob: +389 70 249 457
email: meri_kuzmanoska@hotmail.com
web: www.milkuz.com.mk
adresa: 15 корпуз бб Охрид, Македонија

EN 

ЛОКАЦИЈА

КАТАЛОГ 2018

FACEBOOK