МИЛКУЗ

„Милкуз” е фирма која пред себе има визија, а тоа е да стане национална водечка фирма која на своите потрошувачи ќе им понуди загарантиран квалитет, намалена потрошувачка и удобен и пријатен амбиент во нивниот дом со користење на нашите производи. Од година во година се повеќе го зголемува учеството на европскиот пазар. Располагаме со хали за производство, хали за монтажа, складишта и свои преставништва во Охрид, Скопје, Грција, Словенија.

повеќе

КОРПОРАТИВНО ВИДЕО

Супер економичните Мулкуз камини ќе го направат вашиот дом потопло и попријатно место за уживање

МИЛКУЗ КАМИНИ ЗА ПЕЛЕТИ

Во секој дом потребна е топла и пријатна атмосфера, а камините на пелети ќе ви го овозможат тоа, секој камин треба да биде дел од просторот во кој се наоѓа, а со камините тој простор ќе прерасне ви пријатно и топло место, кој ке ви овозможи да уживате во вашиот дом. Камините за време на грејната сезона значително ќе ги намалат трошоците кои се потребни за затоплување, со камините ќе се намалат високите трошоци а и ќе заштедите од вашето време бидејќи се лесни за одржување. Камините на пелети се најпрактични, лесно и едноставно се ракуваат, лесни се за одржување.

„Милкуз” како водечка фирма во дејноста веќе 24 години супериорно функционира во производство на камини на пелети

Камините на пелети се еколошки и ја штитат животната средина во која живеете.