Прашања?   +389 70 249 457

СЕРТИФИКАТИ

Камините на пелети кои ги нудиме поседуваат сертификати од најпрестижните европски и светски институти. Тоа се сертификати за потврдување на квалитетот на производите, како и за нивната исправност и функционалност.

КОНТАКТ

mob: +389 70 249 457
email: meri_kuzmanoska@hotmail.com
web: www.milkuz.com.mk
adresa: 15 корпуз бб Охрид, Македонија

EN 

ЛОКАЦИЈА

КАТАЛОГ 2018

FACEBOOK